Vila-real: Iniciativa demana el compliment de la Llei de Dependncia


 
La Plana al Dia | Vila-real | Servicios Sociales | 29-04-2011
 

El candidat d'Iniciativa a l?alcaldia de Vila-real , Alberto Ibez, afirmava que " Sens dubte, la llei de dependncia s una de les majors conquistes socials dels ltims anys. A ms, la seua aplicaci ser la nostra prioritat"

Els ecosocialistes proposen la creaci d'una unitat integrada municipal d'Atenci a la dependncia UIMAD " Aquesta Unitat estar formada per persones especialitzades de diverses regidories,( Educaci, Sanitat, Benestar social, Economia)per assistir aquestes persones en la relaci amb l'Ajuntament per tal d'informar, negociar, orientar en totes les demandes que aquest collectiu puga tindre. Si fos necessari caldria crear un pressupost compartit en funci de les competncies assumides per totes les regidories implicades; a ms seria positiu que la Unitat anar rotant setmanalment per els barris" Ibez.

D'altra banda, Ibez exigia " Cal agilitzar el procs dels expedients endarrerits, donat el greu retard en la tramitaci dels expedients i sabent que un dels requisits d'aquest expedint s l?informe d'entorn proposem un pla de xoc que pose al dia l'elaboraci d'aquests expedients perqu no siga aquest requisit el que retarde la resoluci de l'expedient com ja vam explicar al regidor de Benestar social el gener passat. Per a moltes famlies s imprescindible l'ajuda desprs de la resoluci afirmativa de l'expedient per aix ha de ser un objectiu prioritari per a tots" concloa.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana