Vila-real: La campanya Coneixement! busca la moderaci durant les festes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2012/5/65791_34890/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2012/5/65791_34890/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-05-2012
La campanya Coneixement! busca la moderaci durant les festes

La regidora de Serveis Socials, Mnica lvaro, ha inaugurat hui una nova edici de la campanya de prevenci Coneixement!, que du a terme la Unitat de Prevenci Comunitria (UPC) per tal de conscienciar la poblaci, en particular els ms joves, de la importncia de viure les festes amb moderaci.

Durant la setmana de festes patronals, s'installar una lona a la plaa Major on els vila-realencs i vila-realencs podran escriure els seus consells per viure unes festes amb coneixement. La campanya inclou una nova imatge a partir de la popular via del Coneixement i, a banda de la lona a la plaa Major, far especial incidncia en les xarxes socials.

Tant la regidora Mnica lvaro com el responsable de la UPC, Jos Gisbert, han convidat els vila-realencs i vila-realenques a participar de la campanya pel twitter, mitjanant el hashtag #TensConeixementSi, o el facebook Coneixement. A ms, la campanya d'estes festes de Sant Pasqual tornar a estar a la cavalcada i, per primera vegada, entrar dins els casals de les penyes per comprovar com es poden viure unes festes des del coneixement.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana