Vila-real: El programa de festes de Sant Pasqual arriba per primera vegada als mbils i a les xarxes socials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2013/5/84786_45434/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 09-05-2013
El programa de festes de Sant Pasqual arriba per primera vegada als mbils i a les xarxes socials

El programa de festes de Sant Pasqual arriba enguany per primera vegada als mbils i a les xarxes socials, amb l'objectiu de facilitar l'accs dels vila-realencs i els visitants a tots i cadascun dels ms de 270 actes que conformen el programa d'aquestes festes d'una manera gil, intutiva i cmoda.

Per a aix, el departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vila-real ha llanat una versi mbil del programa de festes de Sant Pasqual que posa la programaci d'actes a l'abast dels ciutadans des de qualsevol dispositiu, a ms de possibilitar la difusi de totes les activitats previstes durant aquests 10 dies a travs de les xarxes socials Facebook i Twitter.

La pgina web adaptada per a mbils i tabletes desenvolupada per l'rea municipal de Noves Tecnologies permet l'accs des de qualsevol sistema operatiu, tant Android, com iOS o Blackberry, amb l'objectiu de fer arribar el programa de festes al major nombre de persones, com a complement al tradicional programa en paper i el que habitualment es publica a travs del web municipal. L'accs a aquesta versi mbil pot realitzar-se a travs de l'adrea http://programadefestes.vila-real.es o mitjanant un lector de codis QR, capturant el codi que pot trobar-se en tots els programes de festes de m aix com en tots els actes que organitze la Junta de Festes durant aquests dies.

La pgina web per a dispositius mbils permet consultar les activitats del programa de festes dia per dia o b descarregar un versi lleugera del programa en format pdf per a la seua consulta en el cas de no tenir connexi a internet. ?Qualsevol ciutad o visitant que vulga conixer les activitats programades per la Junta de Festes per a aquests dies podr accedir a tota la informaci en el format que ms s'adapte a les seues circumstncies, ja siga en el tradicional programa en paper com a travs del pdf complet que pot consultar-se i descarregar-se des del web municipal i ara, a ms, a travs dels seus dispositius mbils d'un forma gil i senzilla i, d'aquesta manera, poder conixer al detall la programaci d'actes de Sant Pasqual en qualsevol moment i des de qualsevol lloc en el qual es troben?, detalla el regidor de Noves Tecnologies, Javier Serralvo, qui ha volgut destacar el treball del departament per a posar en prctica aquesta ?important innovaci? en el sistema habitual de difusi del programa de les festes.

En aquesta mateixa lnia, a ms de la versi mbil del programa, l'rea de Noves Tecnologies tamb facilitar l'accs a tota la informaci de les activitats a travs de les xarxes socials Twitter i Facebook. ?Tots els seguidors de la pgina de Facebook i el compte de Twitter de l'Ajuntament van a rebre a partir del divendres la informaci detallada de cadascun dels ms de 270 actes previstos amb unes hores d'antelaci a la celebraci de cada acte?, explica Serralvo. Per a poder rebre aquesta informaci, aquelles persones que encara no siguen seguidores dels perfils socials municipals tan sols han d'entrar en www.twitter.com/ajvila i fer-se seguidors de @ajvila, o entrar en www.facebook.com/ajvila i fer clic en ?M'agrada?.
Per al desenvolupament d'aquest sistema de difusi del programa de festes, que en noms 48 hores des de la seua posada en funcionament ha tingut ja ms de 2.400 visites de 2.000 visitants nics, s'han utilitzat els recursos tcnics i personals de l'Ajuntament, de manera que no ha significat cap cost econmic ni per al consistori ni per a la Junta de Festes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana