Vila-real: L'Orquestra Top Lder actuar substituir a Efecto Pasillo


 
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 09-05-2013
 

L'Orquestra Top Lder actuar el dilluns 13 de maig en la Nit de la Xulla, en substituci del grup Efecto Pasillo, que per motius personals i completament aliens a la Junta de Festes i a l'Ajuntament de Vila-real s'ha vist obligat a suspendre el seu concert, previst en la plaa Major a les 00.00 hores del dilluns.

Desprs de rebre la notcia de la suspensi del concert, per motius de fora major, la Junta de Festes ha volgut mostrar el seu suport i enviar un missatge d'nim a la formaci, amb la qual s'ha negociat l'ajornament de l'actuaci, que se celebrar finalment l?1 de setembre, en els mateixos termes en els quals s'havia contractat inicialment el concert.

Noms va ser comunicada la suspensi del concert d'Efecto Pasillo, la Junta de Festes va comenar les negociacions per a substituir l'espectacle i garantir una actuaci musical per a la nit del 13 de maig. Desprs d'un treball a contrarellotge, la Comissi d'Espectacles ha pogut confirmar per a la Nit de la Xulla l'actuaci de l'Orquestra Top Lder, en una ubicaci encara per determinar. L'Orquestra Top Lder s una formaci lleonesa amb ms de 25 anys de carrera, la vocalista de la qual s Nuria Martnez, semifinalista del concurs televisiu ?La Voz?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana