Vila-real: El Trull organitza el I Concurs per a Intrprets Novells Ciutat de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2013/5/84824_45454/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 09-05-2013
El Trull organitza el I Concurs per a Intrprets Novells Ciutat de Vila-real

L'Associaci Cultural El Trull de Vila-real, ms coneguda per la Colla de Dolainers i Tabaleters de Vila-real, ha convocat el I Concurs per a Intrprets Novells Ciutat de Vila-real, el qual tindr lloc el proper dissabte 11 de maig a les 19,00 hores en la plaa de San Pasqual.

Aquest concurs s'ha convocat amb motiu dels XXV anys de l'associaci, i forma part de tota una srie d'activitats que els membres del Trull varen comenar el passat ms de setembre de 2012 i que s'allargaran fins a finals d'aquest any per commemorar aquesta data. ?El concurs t com a finalitat donar l'oportunitat als joves intrprets de dolaina i tabal de tot arreu de mostrar la seua qualitat interpretativa i mostrar a tots els ciutadans i ciutadanes que els nostres instruments ms representatius segueixen vius i carregats de forces? segons explica Josep Salmern, membre de El Trull qui destaca que ?la proposta ha estat molt ben rebuda ja que, al final, s?han inscrit 11 parelles al concurs, procedents de les tres provncies?.

Durant aquest acte tamb tindr lloc la presentaci del disc commemoratiu que els membres de la colla, responsables tamb de l?Escola de Dolaina i Tabal de Vila-real, han enregistrat durant els primers mesos de 2013. Un disc que inclou diverses peces representatives de la localitat, que no han estat mai enregistrades, a ms del Ball de l'Anguila i un arranjament de la Marxa de la Ciutat del Mestre Goterris.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana