Vilafam閟: Vilafam閟 enceta la Setmana Cultural amb una exposici de l'artista Claudia Trilles i un concert de flamenc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187417_114289/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafam閟 | General | 01-08-2019
Vilafam閟 enceta la Setmana Cultural amb una exposici de l'artista Claudia Trilles i un concert de flamenc

Vilafam閟 enceta dem divendres la Setmana Cultural, preludi de les festes patronals, que s'inicien el pr騲im dia 9 d'agost. La primera cita ser l'exposici de l'artista de Vilafam閟 Claudia Trilles, titulada 揝et lustres entre pinzells, amb la qual es far un rep鄐 als 35 anys de dedicaci al m髇 de la pintura d'una de les creadores m閟 reconegudes arreu de les comarques de Castell. L'acte tindr lloc al local de l'Associaci de les Mestresses de Casa.

Aquesta primera jornada, que continuar am bun concert de flamenc que ser a c鄏rec de La Meligrana, ser el punt de partida d'una programaci que inclou 16 actes dirigits a tot tipus de p鷅lic i que busquen 搎ue els amics i les fam韑ies compartisquen aquests moments, explica la regidora de Festes, Isabel Nebot. Entre les cites m閟 destacades es troben el concurs de paelles, la marxa ciclista infantil a l'antic camp d'aviaci, la visita a la Cova Matutano o l'audici del alumnes del curs internacional de guitarra Manuel Babiloni, la festa del farolet, l'actuaci de la rondalla l'Ullastrar o el concurs de pintura i fotografia digital.

La Setmana Cultural finalitzar, com ja 閟 habitual, amb la tradicional ruta nocturna a la Font de les Piques, que organitza el Club Muntanya Vilafam閟, un dels col昹ectius que col昹abora amb el disseny de la programaci juntament amb les Mestresses de Casa, l'equip ciclista Cudol Roig, l'Associaci Cultural La Roca, la Penya Taurina Les Culroges, la ACT Ratonero o l'Ampa del CEIP Sant Miquel.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana