Vilafamés: El ferro dels germans Monferrer, de Terol, aconsegueix el primer premi del concurs de ramaderies a Vilafamés


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187889_114675/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187889_114675/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 18-08-2019
El ferro dels germans Monferrer, de Terol, aconsegueix el primer premi del concurs de ramaderies a Vilafamés

El ferro dels germans Monferrer de Formiche Alto (Terol) ha aconseguit el primer premi del concurs de ramaderies celebrat durant les festes patronals de Vilafamés. El bon nivell de les vaques del ramat turolenc ha sigut fonamental per a aconseguir la millor puntuació. Tant 'Vívora', com 'Planeta', 'Cristalera' o 'Mariposa', que ha obtingut el premi a la millor vaca, han demostrat la seua vàlua.

En segon i tercer lloc han quedat les ramaderies de Vicente Benavent de Quatretonda (Valencia), vencedor de l'edició anterior, i del germans Princep de Lligallo del Gànguil (Tarragona), respectivament, que repeteix resultat. Els ferros classificats en els tres primers llocs repetiran la seua participació l'any vinent.

El premi al millor bou l'ha aconseguit 'Dinamito' de la ramaderia dels germans Príncep que ha sigut el millor d'un concurs discret en quant a bous es refereix.

La regidora de Festes, Isabel Nebot, ha valorat molt positivament el concurs que s'ha celebrat durant les festes patronals “que ja és un referent dins del cartell taurí de la Comunitat Valenciana”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana