Vilafamés: III Festival Etnogràfic dels pobles de l'est


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189673_116182/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/10/189673_116182/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 16-10-2019
III Festival Etnogràfic dels pobles de l'est

Dins de la marca “Pueblos más Bonitos de España”, dissabte que ve dia 19 d'octubre se celebrarà la tercera edició del Festival Etnogràfic, pobles de l’Est, en el nostre municipi, Vilafamés.
A més de Vilafamés, Morella i Peníscola, els tres únics pobles que ostenten a la nostra província, el títol de “más bonitos de España”; vindran altres pobles de la zona est del país, englobats en la xarxa.
Es tracta d'una cita que se celebra anualment i està dedicada a l'etnografia, artesania, gastronomia i folklore per a fomentar les relacions entre els municipis de la xarxa. També d'aquesta manera, donar a conéixer les seues variades opcions turístiques amb una àmplia informació.
Els pobles de la zona est que pertanyen a la xarxa són: Aínsa (Osca), Anento (Saragossa), Ansó (Osca), Bagergue (Lleida), Calaceite (Terol), Cantavieja (Terol), Mirambel (Terol), Puertomingalvo (Terol), Rubielos de Mora (Terol), Sos del Rei Catòlic (Saragossa), Valderrobres (Terol), Morella (Castelló), Peníscola (Castelló), Vilafamés (Castelló).
Durant tot el dia hi haurà demostracions d'artesania, degustació de productes gastronòmics, espectacles de música i dansa tradicionals... La trobada començarà a les 10.30 h amb un acte de benvinguda. A continuació es realitzarà l'obertura d'estands dels “Pueblos más Bonitos” de la regió est, en la plaça de la Font. Veïns i visitants podran gaudir de les seues tradicions, ja que cada poble participant ens oferirà el millor del seu municipi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana