Vilafamés: Sanitat adjudica la redacció del projecte i la direcció d'obra del nou consultori de Vilafamés


 
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 11-10-2021
 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat l'adjudicació de la redacció del projecte i la direcció d'obra del futur consultori de Vilafamés per un import de 51.812,20 euros.

Amb aquesta tramitació, s'avança una fase més en el projecte d'execució del nou consultori d'aquest municipi, que oferirà assistència sanitària a una població d'entorn de 1.700 habitants.

El projecte es durà a terme en un edifici de nova construcció amb una extensió superior als 400 metres quadrats i estarà dotat amb una àrea de serveis generals, consultes de Medicina Familiar i Comunitària, Pediatria, Infermeria i Infermeria pediàtrica.

Construcció sostenible
Segons consta en la documentació, la nova edificació estarà situada en una poma i s'adequarà a l'entorn urbà des del punt de vista arquitectònic, urbanístic i assistencial, adaptant-se a les ordenances particulars i les condicions estètiques pròpies que determina el Pla General d'Ordenació Urbana de Vilafamés. El disseny arquitectònic atendrà aspectes mediambientals, seguint els criteris de construcció sostenible.

La Conselleria va publicar la licitació del projecte en la Plataforma de Contractació a la fi del mes de juliol i s'han presentat un total de 5 empreses. Finalment s'ha adjudicat a la signatura Urjato SL.

Centre de salut Herrero de Castelló
Aquesta última setmana s'ha licitat també la redacció del projecte i la direcció d'obra del futur centre de salut Herrero de la ciutat de Castelló. Aquesta nova infraestructura se situarà en un local de l'avinguda Borriana escaira amb carrer Herrero i substituirà a l'antic consultori de Constitució.

El pressupost base de licitació ascendeix a 172.117,57 euros i des del dia 9 d'octubre està publicada l'oferta de licitació en la Plataforma de Contractació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana