Vilafam閟: Vilafam閟 amplia fins al 30 de novembre el termini per a sol穕icitar les ajudes del Pla Resistir


 
La Plana al Dia | Vilafam閟 | General | 02-11-2021
 

L'Ajuntament de Vilafam閟 ha anunciat l'ampliaci del termini per a sol穕icitar les ajudes del Pla Resistir per a pal穕iar p鑢dues derivades de la pand鑝ia de Covid-19. Aix, el nou termini finalitzar el 30 de novembre. L'ampliaci del termini deriva d'una subvenci de la Diputaci de Castell del Pla Reactivem Castell-empreses. D'aquesta manera, podran presentar la sol穕icitud totes aquelles microempreses amb un m鄕im de 10 treballadors i persones aut騨omes l'activitat laboral de les quals figure en les bases de la convocat騬ia, sempre que no hagen sigut benefici鄏ies d'aquestes mateixes ajudes anteriorment. Nom閟 poden presentar-se aquelles persones aut騨omes o microempreses donades d'alta en l'Impost d'activitats econ騧iques al municipi (o exemptes d'ell) i amb domicili fiscal a Vilafam閟.

Aix, s髇 subvencionables les despeses corrents de l'activitat, enteses com aquelles peri騞iques i indispensables per al desenvolupament i manteniment de l'activitat, aix com vinculades al local comercial on es duu a terme l'activitat.

La quantitat m鄕ima que podr rebre cada beneficiari ser de 2.000 euros, la qual s'incrementar en 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data del 31 de desembre de 2020.

Totes les bases de la convocat騬ia poden consultar-se a la p鄃ina web de l'Ajuntament de Vilafam閟.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana