Vilafamés: El Moruno espai cultural acull una exposició del Museu d'Art Contemporani de Vilafamés


 
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 11-05-2023
 

El Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC) ha inaugurat l'exposició 'Altres dimensions' en l'edifici MORUNO espai cultural, gràcies a la col·laboració de l'Autoritat Portuària de Castelló. Aquesta exposició és una col·lecció d'escultures d'artistes com Pepe Beas, Inma Coll, Maribel Domènech, Fanny Galera, Sebastià Miralles, Manuel Martí Moreno, Pilar Sala i Joan Valle, que es podran gaudir durant els pròxims quatre mesos.

L'Autoritat Portuària de Castelló ha remodelat Moruno espai cultural per a reconvertir-lo en un espai expositiu i ressalta el valor que té aquest port com a port de tota la província. El seu president, Enrique Vidal, ha agraït al MACVAC la seua disposició per a col·laborar amb l'Autoritat Portuària i ha assenyalat la importància d'estretir vincles per a generar cultura circular.

José Luis González, comissari de l'exposició, ha assenyalat que col·laboracions com la del port de Castelló són fonamentals per a donar a conéixer la labor que desenvolupa el museu i ha convidat a la ciutadania a apropar-se a gaudir de la mostra.

El Museu d'Art Contemporani de Vilafamés, que va ser fundat en 1972 pel crític d'art Vicente Aguilera Cerni, està considerat un referent en l'àmbit de l'art contemporani a causa de les seues especials particularitats de contingut i continent.

L'exposició 'Altres dimensions' posa de manifest la col·laboració entre el MACVAC i l'Autoritat Portuària de Castelló, la qual cosa resultarà molt fructífer per a totes dues parts segons ha afirmat Enrique Vidal.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana