Vilafamés: El talent musical de Vilafamés destaca a la Setmana Santa de Girona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225400_142745/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225400_142745/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225400_142745/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 02-04-2024
El talent musical de Vilafamés destaca a la Setmana Santa de Girona

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafamés, Raül Forcadell, va acompanyar a la Banda de Música 'La Lira' de l'Associació Cultural La Roca de Vilafamés en la seua tradicional participació a la Setmana Santa de la ciutat de Girona. 'La Lira' de Vilafamés fa 27 anys que forma part dels actes musicals gerundesos, amb presència destacada de músics i músiques que exporten el talent musical local per tot el territori.

Forcadell va estar present en la processó de l'Enterrament, de Divendres Sant i en el pasacarrer i concert de Dissabte Sant, quan es va oferir un gran repertori a la Plaça de la Independència de Girona amb composicions com Musical Apolo, Amparo Mir o el tradicional 'Girona me enamora'. El regidor de Vilafamés va estar acompanyat pel regidor d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona, Sergi Font, i dels membres de la Junta de Confraries de la ciutat.

A més de l'assistència als actes oficials, la visita a la ciutat catalana ha servit per establir contactes més estrets entre les dos administracions, amb la intenció de col·laborar més estretament en actes culturals futurs. A més, també es va abordar la difusió turística del municipi de la Plana Alta a Girona i les seues comarques.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana