Xilxes: Xilxes rep la recomanaci tcnica de Costas de tancar la passarella i avana cap a una soluci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184332_111695/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 17-04-2019
Xilxes rep la recomanaci tcnica de Costas de tancar la passarella i avana cap a una soluci

L'Ajuntament de Xilxes ha rebut la recomanaci de Costas de tancar la passarella de la platja al pblic per danys en l'estructura desprs de la inspecci dels tcnics realitzada en els ltims dies motivada per la decisi del consistori de tancar la installaci el passat cap de setmana com a mesura preventiva.
A l'espera de l'informe tcnic, l'Ajuntament est treballant de manera coordinada amb Subdelegaci de Govern i amb la Direcci General de Costas per a avanar cap a una soluci, de manera que aquest organisme estatal s'ha comproms a considerar aquesta obra com a emergent per a accelerar l'actuaci.
L'equip de govern ha realitzat diferents intervencions de manteniment en les fustes de la passarella i ha posat en coneixement de Costas el mal estat de l'estructura en diverses ocasions, ja que la seua reparaci competeix a aquest organisme.
A ms, ha mantingut diferents reunions amb la subdelegada del govern a Castell, Soledad Ten. De fet, recentment es va remetre a Subdelegaci un expedient detallat sobre l'estat d'aquesta plataforma perqu al seu torn la traslladara a Costas.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana