Xilxes: Xilxes viur les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187464_114328/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 03-08-2019
Xilxes viur les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost

Xilxes viur les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost, setmana organitzada per l'Ajuntament amb la collaboraci de les associacions del municipi que se celebra en el nucli martim.
La programaci recull prop de 40 actes per a tots els pblics, entre els quals destaquen les novetats ms recents incorporades al programa com el castell de focs aqutic i la festa de disfresses.
Els actes taurins sn un altre dels atractius daquestos festejos, el cartell taur dels quals ofereix 3 bous braus de les ramaderies Romn Sorando i el Cotillo. Aix mateix, els sopars populars i la msica en directe constitueixen un altre dels plats forts del programa amb la novetat de la Festa Eivissenca de l'Associaci de Jubilats, el concurs de paelles i l'orquestra Top Zero.
Les propostes esportives prenen protagonisme en aquesta setmana festiva amb lAquatl Popular organitzat pel Triatl de Xilxes, la jornada de voleibol de platja organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent, la ruta amb bici, la marxa nocturna, l'exhibici de vols a crrec del Club d'Aeromodelisme i la Carrera Popular 6K.
A ms, el pblic infantil podr gaudir amb un espectacle de titelles, cucanyes, carreres de sacs i del concurs de castells de sorra, mentre que en mbit cultural Amics del Teatre representar dos obres.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana