Xilxes: Xilxes inicia les festes amb el llanament del chupinasso


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 14-09-2019
 

Xilxes ha iniciat les festes del Santssim Crist de la Jonquera amb el llanament del tradicional chupinasso des del balc de l'Ajuntament, acte que s'ha posposat a les 17.00 hores per les condicions meteorolgiques.
La reina i les dames, que van viure l'acte de la presentaci en la nit del divendres, han pujat al balc del consistori per a donar el tret deixida a la setmana festiva, acte que ha estat amenitzat per la xaranga local.
Seguidament, les exhibicions taurines han congregat a un nombrs pblic en el recinte amb motiu de la solta de dos bous cerrils de la ramaderia de Romn Sorando, mentre que a la nit el recinte ha tornat a omplir-se amb el bou embolat de Pedro Peris.
La msica dels Blend Brothers Live Show ha amenitzat la nit del primer dissabte de les festes patronals. La jornada del diumenge estar dedicada a les celebracions religioses en honor al Crist de la Jonquera. A ms, s'inaugurar l'exposici de manualitats de Mara del Mar Dez Tel, organitzada per l'Associaci de Mestresses de Casa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana