Xilxes: Xilxes inicia les reunions de la Comissi Gestora d'Esports per a coordinar les necessitats de clubs i associacions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193308_119335/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-02-2020
Xilxes inicia les reunions de la Comissi Gestora d'Esports per a coordinar les necessitats de clubs i associacions

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat les reunions de la Comissi Gestora d'Esports, convocatria que ha assegut en la mateixa taula a les diferents rees municipals i als clubs i associacions esportives amb la finalitat de coordinar d'una manera ms efectiva les qestions vinculades a aquest mbit.
L'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, ha presidit la reuni, en la qual tamb han estat presents el regidor d'Esports, Samuel Conesa, els tcnics municipals, el cap de la Policia Local, i l'encarregat de la Brigada Municipal, a ms dels representants dels clubs esportius de la localitat.
En la trobada s'han abordat diferents temes d'inters, entre els quals destaca l'accs a subvencions o lorganitzaci desdeveniments.
La Comissi Gestora dEsports busca fomentar la participaci del teixit associatiu esportiu i mantenir una comunicaci fluida que permeta de manera peridica atendre les necessitats o propostes d'aquestes entitats, aix com organitzar conjuntament esdeveniments esportius o crear convenis de collaboraci. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana