Xilxes: Xilxes obri les inscripcions de l'Escola Municipal Infantil per al prxim curs


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-03-2020
 

L'Ajuntament de Xilxes ha informat de l'obertura del termini d'inscripcions corresponent al curs 2020/2021 per a l'alumnat de l'Escola Municipal Infantil Isabel Gonzlez Torres.
Aix mateix, les famlies interessades ja poden sollicitar plaa per a les aules des de 0 a 2 anys, tenint en compte que el centre compta amb el servei gratut d'escolaritzaci per als xiquets i xiquetes de 2 anys. En aquest cas, han d'abonar 65 euros si necessiten servei de menjador, mentre que per a la resta el preu mxim s de 120 euros amb menjador i escolaritzaci sent el cost menor per a aquelles famlies que accedeixen als bons de la Generalitat Valenciana.
Les persones interessades poden sollicitar la instncia a l'Ajuntament, en la web www.xilxes.es o en Secretaria de la prpia escola infantil.
A ms, el centre tamb ofereix el servei d'escola matinera per a aquells que necessiten deixar als xiquets mitja hora abans, i possibilita la recollida mitja hora desprs de l'eixida.
La baixada de preus i la qualitat del servei han afavorit un increment considerable d'usuaris en els ltims anys. De fet, el centre es caracteritza per desenvolupar projectes innovadors com el de mindfulness, que fins i tot ha rebut un premi a nivell nacional i ha participat com a finalista en el Sal Internacional Simo Educacin.
Actualment, s'est treballant el projecte S3P: Mindfulness: atenci plena de 0 a 3 anys, una nova realitat, que ha obtingut una subvenci de la Generalitat Valenciana.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana