Xilxes: Suspenen el TriXilxes 2020


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 27-04-2020
 

Finalment l'edici de 2020 de triXilxes se suspn i es trasllada a 2021. Davant la pandmia de COVID-19 i l'escenari d'incertesa que s'ha creat, desprs de remenar totes les opcions, la prova se suspendr i l'organitzaci ha decidit traslladar la 6a edici de trixillxes a 2021.

Des de l'organitzaci s'han donat les "grcies a Ajuntament de Xilxes i a la FTCV pel treball per a trobar una nova data en l'ltim trimestre de l'any. Veient la saturaci de proves i l'escenari incert que se'ns presenta, el club Trilavall valora finalment la suspensi de la prova en 2020 i tornar en 2021 amb ms ganes de triatl si cap".

La prova va esgotar les 540 inscripcions en 2 hores amb triatletes de tots els racons d'Espanya. A ms comptava amb un altssim nivell de triatletes internacionals: Anna Noguera (3a Mundial 2019 i guanyadora de triXilxes2019), Emilio Aguayo (1r en 2019 i classificats per al mundial de Hawaii 2020, Ana Bejarano ( 6 Europa de Duatl 2020 i 2a al Camp. d'Espanya de La Vall d'Uix en 2017), Ruth *Brito, Cesc Godoy (Campi d'Espanya en diverses ocasions), Miquel Blanchart, *Erik Merino, Ramn Ejeda, Cristobal Du i Pakillo Fernandez.

"Moltes grcies a tod@s per la vostra comprensi"
L'organitzaci ha volgut "agrair a la totes les institucions, patrocinadors, collaboradors, voluntaris, provedors i membres del club, tot el seu suport i treball en aquesta prova i ens citem en l'any vinent per a seguir amb mes *triXilxes #sindrafting".

Aquesta setmana s'hauria de celebrar la 6a edici de *triXilxes, "per aix hem preparat una srie d'activitats virtuals perqu pugueu gaudir de #*triXilxesVirtual2020 des de casa. Tindrem xarrades, classes de ioga i *HIT, *meetup de *Zwift. Tota la *infomracion enwww.trixilxes.com", han dit.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana