Xilxes: Xilxes treballa en la cerca de la millor soluci per a la reapertura dels centres educatius


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195422_121158/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-05-2020
Xilxes treballa en la cerca de la millor soluci per a la reapertura dels centres educatius

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs per a la cerca d'un protocol de seguretat clar davant la tornada a escola d'alguns xiquets i xiquetes a partir de la fase 2 de la desescalada, amb l'objectiu de garantir una represa de les classes segura per als estudiants i el compliment de les directrius de la generalitat Valenciana quant a ls de les installacions.
Segons la informaci manifestada fins al moment pel Govern, en la fase 1 els centres educatius podran obrir per a realitzar la desinfecci i condicionament pertinents, aix com la preparaci de docents i treball d'administraci.
Ser en el pas a la fase 2 de la desescalada quan es permetr que xiquets i xiquetes d'entre 0 i 6 anys puguen reiniciar les classes, en el cas que els seus progenitors no puguen teletreballar i, en conseqncia, no puguen estar amb els menors.
En aquest sentit, la Regidoria d'Educaci de Xilxes ha elaborat un document que ha rems a la Conselleria sollicitant unes directrius clares per a poder establir un protocol en el moment que siga possible la reapertura de los centros educativos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana