Xilxes: Xilxes programa diferents activitats com a alternativa a la suspensi de les festes del Crist de la Jonquera


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 15-09-2020
 

L'Ajuntament de Xilxes ha programat diferents activitats durant la setmana en la qual se celebrarien les festes del Santssim Crist de la Jonquera, les quals han sigut suspeses per la situaci excepcional del Covid-19.
Els vens i venes podran assistir a concerts, espectacles d'humor, actes religiosos i un castell de focs artificials des del 18 al 21 de setembre, una selecci de propostes que compliran les mesures de seguretat pertinents i que busquen oferir una alternativa viable a la setmana festiva.
Donada la tradici d'obertura de casals durant les festes patronals, el consistori ha recordat que aquestos romandran tancats en compliment de les mesures de prevenci establides per les autoritats sanitries. Aix mateix, queda prohibida la celebraci de reunions multitudinries en les vies i espais pblics, igual que els botellons als carrers i places.
En aquest sentit, l'equip de govern ha apellat a la responsabilitat i collaboraci de la ciutadania. Aix mateix, les forces i cossos de seguretat vetlaran pel compliment de la normativa vigent, les infraccions greus de la qual recollides per decret oscillen entre els 601 i els 60.000 euros de sanci.
Concretament, la programaci organitzada comenar divendres que ve a les 20.30 hores amb el concert del grup The Amex en la Plaa Joan Pau II. Per a la nit del dissabte els vens i venes podran gaudir de l'espectacle d'humor Nit a la Fresca amb Jaimito Borromeo, del mentalista Toni Bright i d'una actuaci musical tribut a Sabina. Finalment, en la jornada del patr se celebrar la missa, un concert de la Uni Musical Santa Cecilia i un castell de focs artificials, mentre que els actes acabaran el dilluns 21 de setembre amb la missa d'nimes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana