Xilxes: Xilxes sollicita la cessi de la passarella de la platja al Ministeri de Transici Ecolgica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196537_122148/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 29-10-2020
Xilxes sollicita la cessi de la passarella de la platja al Ministeri de Transici Ecolgica

L'Ajuntament de Xilxes ha sollicitat la concessi administrativa de la passarella de la platja al Ministeri de Transici Ecolgica amb la finalitat de garantir una soluci per a la reparaci d'aquest emblema turstic.
Desprs de diferents converses amb la Direcci General de Costes i vista la impossibilitat que aquest rgan assumisca l'actuaci a curt termini, el consistori ha rems per escrit aquesta sollicitud de cessi per a poder avanar cap a una alternativa viable que evite el desmantellament de la infraestructura.
A costa de la resposta del Ministeri, l'equip de govern est treballant perqu altres administracions supramunicipals collaboren en l'arranjament del mirador. Aix mateix, s'han iniciat els trmits per a incloure en el pressupost municipal una partida dedicada a les despeses derivades de la reparaci.
Hem dedicat molts esforos i hem trucat a moltes portes per a trobar una soluci. Arribats a aquest punt, considerem que el ms convenient s una cessi administrativa que ens permeta actuar en un termini raonable i recuperar aquest emblema turstic del municipi, ha explicat l'alcalde de Xilxes, Jos Martnez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana