Xilxes: El litoral de Xilxes ja llueix les banderes de 'Platges sense fum'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198269_123612/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 30-06-2021
El litoral de Xilxes ja llueix les banderes de 'Platges sense fum'

El litoral de Xilxes ja llueix les banderes de "Platges sense fum" que acrediten que zones concretes de les platges El Cerezo i Les Casessn espais lliures de tabac. Una distinci que t la finalitat d'evitar el fum en aquests espais conscienciant dels efectes nocius del tabac, aix com protegir la salut de la ciutadania i del medi ambient i millorar la convivncia entre els banyistes.
En concret, les zones decretades lliures de fum a la platja Les Cases sn la zona 2 i una parcella de la zona 3, que va des de la duna fins als vestuaris. A la platja El Cerezo les zones establertes sn la 1, la 2 i l'espai de la 3 que s'estn entre la Biblioplatja al quiosquet La Barqueta.
A ms de les banderes s'ha collocat a les platges senyalitzaci, cartells informatius i contenidors de burilles en les entrades dels espais lliures de tabac.
Cal recordar, que atesos els protocols de la COVID-19 i amb la finalitat d'evitar possibles contagis, la Conselleria de Sanitat recomana no fumar en cap platja durant aquesta temporada estival.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana