Xilxes: Xilxes celebrar les festes del Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre amb la novetat del 'Food Fest Xilxes 2021'


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-09-2021
Xilxes celebrar les festes del Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre amb la novetat del 'Food Fest Xilxes 2021'

L'Ajuntament de Xilxes celebrar les festes en honor al Santssim Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre, una setmana festiva amb una selecci d'actes adaptats a la situaci de pandmia i pensats per a tots els pblics.
La programaci inclou prop de 30 propostes, entre les quals destaca la incorporaci del Food Fest Xilxes 2021, un festival de 3 dies que combina les food trucks amb concerts de msica en directe. En concret, el pblic podr gaudir de 6 concerts i tributs entre el 23 i 25 de setembre.
Aix mateix, l'acte homenatge a la Orquestra The Waije s un altre dels esdeveniments nous de l'agenda festiva, junt a l'homenatge a les regines de les festes organitzat per l'Associaci de Jubilats i Pensionistes La Sort.
L'espectacle infantil Hechicera, el sopar de pa i porta i la posterior actuaci de l'Orquestra Montesol obriran els festejos el dissabte 18, mentre que les propostes teatrals, les activitats infantils i esportives, els actes religiosos, el concert de la Uni Musical Santa Cecilia o el castell de focs artificials completaran la setmana.
L'activitat festiva estar subjecta als protocols COVID-19 vigents marcats per la Conselleria de Sanitat i haur d'acabar abans de les 00.30 hores de la nit.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana