Xilxes: El PP de Xilxes exigeix ​​a Pedro Sánchez un projecte d'estabilització de la costa sud als PGE 2024


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227086_143942/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-05-2024
El PP de Xilxes exigeix ​​a Pedro Sánchez un projecte d'estabilització de la costa sud als PGE 2024

El Partit Popular de Xilxes defensarà en el pròxim ple de la corporació l'exigència a Pedro Sánchez d'uns Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2024 que asseguren els fons que permeten estabilitzar el tram sud de la costa que porta més de cinc anys d'abandonament per part del PSOE.

Així ho ha anunciat el president local del PP a Xilxes, Vicente Martínez Mus, qui ha garantit 'la defensa dels interessos del nostre poble amb Ismael Minguet com a alcalde'. 'Presentarem una proposta que estén la mà al PSOE per exigir a qui governa la inversió de 3,8 milions d'euros que ha de fer possible la restauració de la nostra costa'.

Aquesta iniciativa 'reclama al president del Govern d'Espanya el compliment de les seues obligacions'. 'Perquè l'elaboració dels PGE per al 2024 no és una opció, és una obligació, i per a les platges de Xilxes és crucial'. Per això en aquesta proposta 'el PSOE ha de decidir amb qui està. Si està amb Xilxes o, pel contrari, amb les seues sigles, amb el PSOE que actualment ens nega aquests fons perquè el president del Govern d'Espanya té temps per reflexionar però no per treballar com correspon uns PGE per a aquest exercici'.

Finalment, Minguet ha manifestat el seu 'pacte amb Xilxes' perquè 'si vaig decidir donar un pas en política va ser per millorar la vida del meu poble i la dels meus veïns'. En aquest sentit, 'és fonamental que Xilxes deixe de pagar l'erosió i l'abandonament d'una costa que és competència directa del Govern del PSOE, en mans de Pedro Sánchez'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana