Alfondeguilla: Alfondeguilla trasllada a la delegada del Consell les principals necessitats del poble


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220773_139458/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/220773_139458/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 12-01-2024
Alfondeguilla trasllada a la delegada del Consell les principals necessitats del poble

La delegada del Consell en Castelló, Susana Fàbregat, va visitar aquesta setmana el municipi d'Alfondeguilla on s'ha reunit amb el seu alcalde, Salvador Ventura.

El alcalde ha traslladat a la representant del govern de la Generalitat Valenciana a la província de Castelló les principals necessitats de la població com finalitzar el Passeig Belcaire amb un circuit interurbà que connecte l'actual ruta peatonal amb la zona de la Palanca, per dotar de major seguretat als senderistes.

A més, Salvador Ventura ha insistit a Susana Fàbregat que la Generalitat Valenciana estudie els últims despreniments de pedres en la carretera CV-230 de finals de l'any 2023 que van tallar durant diverses hores l'accés a la població i busquen una solució per evitar qualsevol situació de risc de perill per a senderistes, ciclistes i conductors que a diari usen aquesta via que connecta amb la Vall d'Uixó.

Un altre dels temes exigits per Salvador Ventura durant la reunió va ser demanar a la Generalitat Valenciana que agilitze el Pla Edificant per a dur a terme les obres d'ampliació del CEIP Castro que durant els últims quatre anys no ha vist cap avanç per part de l'anterior govern valencià.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana