Almenara: La Sant Silvestre d'Almenara estrenarà recorregut enguany


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190604_116982/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-11-2019
La Sant Silvestre d'Almenara estrenarà recorregut enguany

La prova se celebrarà el diumenge 29 de desembreLa Sant Silvestre d'Almenara 2019, que se celebrarà el diumenge 29 de desembre, presentarà enguany novetats en el seu recorregut amb l'objectiu de fer-lo una mica més pla i més accessible per a tots els participants. L'eixida i la meta continuarà estant en la Plaça de la Font, però el recorregut variarà respecte a les edicions anteriors ja que en lloc d'endinsar-se en el nucli històric, els participants es dirigiran cap a la Avinguda País Valencià per a tornar de nou al punt de partida. Així completaran un carrera de 2,3 quilòmetres de longitud.

Com de costum, hi haurà trofeus per als tres primers xics i les tres primeres xiques, així com un obsequi per a tots els participants. També hi haurà premi per les tres millors disfresses individuals i les tres millors disfresses grupals. No faltarà la "xocolatà" final amb els tradicionals croissants.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios