Alt Maestrat: Valoració positiva de la jornada de portes obertes amb els tècnics de turisme


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177641_106039/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 08-10-2018
Valoració positiva de la jornada de portes obertes amb els tècnics de turisme

Des del museu de la Valltora es valora molt positivament la sessió de portes obertes adreçada a les oficines de turisme celebrada el passat dimecres 3 d'octubre, sessió que s'havia fet per la vesprada el 25 de setembre per facilitar una major participació.
Els representants de les oficines de turisme van conèixer de primera mà les potencialitats del museu de la Valltorta, donat que es va fer un recorregut per l'exposició temporal i es va visitar la Cova de Cavalls un dia i l'altre les Coves del Civil. Per altra banda, la direcció del museu va poder respondre les qüestions i els dubtes que se li van fer des de les oficines de turisme participants. La jornada es va tancar amb la intenció d'aprofitar les sinergies entre els gestors dels recursos culturals i els que informen als turistes.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios