Baix Maestrat: Satisfacció del candidat socialista d'Alcalà, Joan Ronchera, per la pròxima ubicació en la localitat d'una extensió del CdT


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181317_109086/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 25-01-2019
Satisfacció del candidat socialista d'Alcalà, Joan Ronchera, per la pròxima ubicació en la localitat d'una extensió del CdT

El portaveu municipal del PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert i Alcossebre i candidat a l'alcaldia, Joan Ronchera, ha mostrat la seua satisfacció en conéixer que la Generalitat Valenciana, a través de l'Agència Valenciana de Turisme, està treballant per a situar en la localitat una extensió del Centre de Turisme (CdT) de Castelló. L'objectiu d'aquesta operació és que es puguen realitzar cursos de formació continuada per a les persones de la localitat que treballen en el sector de l'hostaleria i el turisme.
Perquè el projecte arribe a bon port, el cap d'àrea de formació dels CdT es va desplaçar recentment fins a Alcalà de Xivert per a entrevistar-se amb els responsables municipals.
El que farà l'Agència Valenciana de Turisme és adequar un espai municipal perquè reunisca les condicions que requereix un centre dependent de la xarxa CdT. Entre altres actuacions, es millorarà la zona de cuines i es dotarà a la instal?lació dels ordinadors necessaris.
D'aquesta forma, ?la nostra localitat podrà acollir tot tipus de cursos, els que es consideren necessaris, per a millorar la qualitat del servei que ofereix el sector.
Els CdT es dediquen habitualment a la formació de cuiners i personal de sala, però també solen programar un altre tipus de cursos que guarden relació directa amb el sector del turisme.
El candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE, Joan Ronchera, ha manifestat que ?aquesta notícia és una prova més que el Govern del Botànic que presideix el socialista Ximo Puig li està asseient molt bé a Alcalà de Xivert i Alcossebre; no oblidem que és el govern que s'ha decidit a remodelar les instal?lacions del centre de salut, perquè en aquest poble siguem atesos amb la dignitat que mereixem?.
Ha finalitzat dient que ?per als socialistes, la bona nova que arriba a través de la xarxa CdT suposa una gran alegria perquè és evident que el turisme té una importància cabdal en Alcossebre i en el conjunt d'Alcalà de Xivert?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana