Baix Maestrat: El Grup Socialista d'Alcalà critica que l'alcalde "faça gala" de demanar cada vegada més préstecs


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192480_118612/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 20-01-2020
El Grup Socialista d'Alcalà critica que l'alcalde
El portaveu socialista Joan Ronchera ressalta que l'ajuntament rebrà més ingressos "gràcies als governs socialistes"
El Grup Municipal Socialista (GMS) d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha criticat que l'alcalde del Partit Popular Francisco Juan "faça gala" d'unflar les arques públiques a base de demanar préstecs
El potaveu socialista en el municipi, Joan Ronchera, assegura que l'ajuntament "no para de sol·licitar préstecs any rere any i cada vegada més » .Per a este any s'ha sol·licitat un préstec de 600.721,44 euros.
Ronchera argumenta que "el Partit Popular, sempre ha defensat el deute 0 en les institucions. No obstant això, Francisco Juan és el rebel en el seu propi partit ja que, any rere any, no para de sol·licitar un préstec darrere l'altre a nom de l'ajuntament".
D'altra banda, des del Grup Socialista d'Alcalà de Xivert-Alcossebre es posa en valor "els ingressos que el nostre municipi rebrà de manera clara i inequívoca dels governs socialistes de l'Estat, la Generalitat i la Diputació", assevera Ronchera.
Referent a això, el regidor del PSPV-PSOE recorda que "els diners que ens dóna el Govern d'Espanya augmenta en 145.000 euros respecte a l'any anterior, que també es va incrementar, a més de que ens dóna suport per a finançar polítiques contra la violència de gènere. A això se suma que, per primera vegada en la història la Generalitat, s'ha creat el Fons de Cooperació Municipal, una ajuda per als municipis obligada pel nostre Estatut i que el PP sempre va incomplir. El Govern provincial també s'ha adherit a esta ajuda, pel que rebrem prop de 200.000 euros per a les despeses que l'ajuntament entenga convenients".
Finalment, Ronchera assenyala que les subvencions socials de la Generalitat "no paren d'augmentar cada any, incrementant-se per tres respecte a l'època del PP".


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios