Baix Maestrat: El PP acusa a Pedro Sánchez de castigar de nou a Sant Jordi sense la inversió que habilite el pas inferior dels accessos de la N-232


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225506_142820/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225506_142820/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 04-04-2024
El PP acusa a Pedro Sánchez de castigar de nou a Sant Jordi sense la inversió que habilite el pas inferior dels accessos de la N-232

El Partit Popular de Sant Jordi ha reclamat 'inversió' enfront de 'castic' per a exigir, una vegada més, l'execució de les obres del pas inferior de la N-232 que el municipi exigix des de fa més d'un lustre. 'No és possible que en 2020 cedírem el sòl per a executar esta obra i hui continuem esperant que actuen'.

Així ho manifesta el president local del PP a Sant Jordi, Iván Sánchez, defenent l'execució d'una obra que és 'vital per a la seguretat i crucial per al desenvolupament i les oportunitats del nostre municipi'.

La decisió del president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, de prorrogar el pressupost de 2023 al present exercici 'constituïx una maçada que no ens mereixem perquè castiga el nostre futur de forma totalment injusta'.

I és per això, tal com considera Iván Sánchez, 'que exigim al PSOE que treballe i avanç en la resolució de les necessitats que ens afecten'. Este projecte, el traçat del qual va ser aprovat amb caràcter definitiu l'any passat, estava previst que poguera executar-se en esta anualitat. No obstant això, la decisió del president del Govern d'Espanya de no preveure un nou pressupost per a 2024 'retarda de nou el nostre futur'.

'Portem treballant en este projecte quasi nou anys i este 2024 el PSOE ha previst de nou donar-nos l'esquena. No baixarem el cap, alçarem la veu perquè a Sant Jordi arriben les inversions que mereix la nostra localitat i garantixen el desenvolupament d'esta terra que mereix solucions a una connexió les obres de la qual, fixades en el punt quilomètric 12,300, ascendixen a 982.810,53 euros.

'Per a Sant Jordi, cada dia que el PSOE seguix sense executar esta infraestructura és un dia perdut. I no perdrem oportunitat a reclamar el que per justícia mereixen els nostres veïns i el nostre poble, com fem des de 2015. No ens callaran', ha manifestat el president local del PP en la localitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana