Benicassim: Pau Ferrando i Paula Mateos ocuparan el segon i quart lloc de la candidatura de Comproms per Benicssim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180819_108640/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 11-01-2019
Pau Ferrando i Paula Mateos ocuparan el segon i quart lloc de la candidatura de Comproms per Benicssim

La coalici ha donat a conixer ms noms dels integrants de la llista que acompanyaran l'alcaldable, Joan Bonet, en els proper comicis de maig de 2019.
Pau Ferrando, que repetir en el nmero dos, s llicenciat en Humanitats per la Jaume I i en Histria per la Universitat de Barcelona. Des de 2005 s professor de Secundria, motiu pel qual ha treballat en diferents instituts.
Ha estat secretari local del Bloc de Benicssim i tamb portaveu de Comproms per Benicssim. En l'actualitat s el portaveu comarcal de Comproms a la Plana Alta. Des de 2015 s regidor de l'Ajuntament de Benicssim. A ms a ms, s diputat provincial i portaveu adjunt del grup de Comproms a la corporaci provincial.
Entre les seues aficions destaquen la lectura, la histria medieval, els cmics i els jocs de rol. Viatger incansable, ha visitat ms de 75 pasos arreu del mn.
"Al llarg d'aquests quasi quatre anys, sense abandonar la meua professi com a docent, crec que Comproms per Benicssim, tot i estar a l'oposici, ha estat clau per trobar soluciones a problemes com el de Villa Elisa o el CEAM -centre per a gent gran. La relaci del nostre ajuntament amb altres institucions, siguen provincials, estatals o autonmiques, s'ha de fonamentar en la cooperaci i treball conjunt per tal de millorar all on puguem tindre mancances o sorgir problemes" ha concls Ferrando.


Per la seua part, Paula Mateos Eixau s directora i professora d'idiomes en una acadmia de Castell. "Per a mi Benicssim, la ciutat en la qual sempre he viscut, s moltes coses: la seua gent, les tradicions, la histria, tot all que sempre hem tingut i les que arriben de noves, com ara els festivals".
La candidata ha declarat: "El dia que em proposaren formar part de la llista va ser un motiu d'orgull i, a la vegada, un gran repte, perqu s'ha de treballar molt dur per canviar les coses i s el que estic disposada a fer".
Paula Mateos ha afegit que "el nostre poble es mereix tindre al capdavant persones que l'estimen i el valoren, que defensen els interesos locals per davant de qualsevol altra cosa, cosa que ha fet el grup municipal de Comproms en qestions com l'IBI. Pel que fa les inversions dels pressuposts municipals, "han d'anar a projectes realment necessaris i consensuats amb el mxim possible acord".
Finalment, la nmero 4 en la candidatura considera que "treballar amb Comproms s un honor i una responsabilitat, per aix estic disposada a fer-ho de la millor manera possible".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana