Betxí: Betxi dóna el primer pas per al tancament del poliesportiu i multiusos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/225282_142663/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 30-03-2024
Betxi dóna el primer pas per al tancament del poliesportiu i multiusos

L'Ajuntament de Betxi ha donat el primer pas per fer realitat el tancament del poliesportiu municipal, 'un dels projectes més necessaris per acollir les activitats esportives i festives del nostre municipi en les millors condicions possibles', ha assegurat l'alcaldessa, Carla Nebot.

El pas inicial és un estudi i valoració econòmica de les diferents opcions que existeixen per condicionar l'actual equipament esportiu i convertir-lo en un poliesportiu multiusos tancat. Nebot ha avançat que 'realitzarem un estudi econòmic per conèixer quina opció és més viable per a una obra necessària per als veïns i veïnes del municipi'.

'Un cop tinguem l'import total de l'obra, es licitarà la redacció del projecte per al tancament de tota la infraestructura esportiva', ha assenyalat Nebot. Aquests dos processos es realitzaran durant aquest any, i d'aquesta manera, 'podrem conèixer els costos totals de l'obra, i en el pressupost del 2025 treballar per incloure aquesta inversió per a la millora de les infraestructures esportives i de multiusos a Betxi'.

Nebot ha avançat que aquest estudi i valoració econòmica 'ens assenyalarà el condicionament, l'estructura necessària, les cobertes, llum, tancament, banys, i a partir d'ací donar el següent pas'. La zona esportiva de Betxi acull les activitats esportives, les activitats de les festes patronals i esdeveniments culturals del municipi.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana