Burriana: Les jornades d'Esports en Famlia tornen aquest dissabte 10 de novembre a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178809_106955/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178809_106955/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-11-2018
Les jornades d'Esports en Famlia tornen aquest dissabte 10 de novembre a Borriana

El Servei Municipal d?Esports (SME) a travs de la regioria d'Esports de Borriana han organitzat la I Jornada d'?Esport en Famlia? de la temporada 18/19, una cita dissenyada i preparada perqu mares, pares, fills i filles gaudisquen d'un mat carregat d'esport mentre es diverteixen en famlia. Des del SME s'anima a que totes i tots els membres que componguen la famlia participen en aquesta activitat a travs de la qual es pretenen potenciar els hbits de vida saludables i els valors positius que ofereix fer exercici de forma cooperativa, reforant a ms aix el vincle familiar i de diversi entre diferents generacions.
L'esdeveniment tindr lloc aquest prxim dissabte, 10 de novembre, en el Camp Municipal Sant Fernando en horari de 10:00h a 12:00 del mat i en l'es podran practicar diferents disciplines esportives, a ms de les activitats preparades especialment pel SME a fora de circuits atltics. I s que com ja es va poder observar, per exemple, en l'edici del passat any ?l'Esport en Famlia ha funcionat molt b a Borriana en els ltims anys, i tan sols calia veure a mares i pares gaudint quasi tant com els seus propis fills i filles, aix que tant els que ja han assistit en alguna ocasi, com aquells i aquelles que puguen estrenar-se aquest dissabte, han de saber que es convertir en una jornada plena de diversi i prctica esportiva? com explicava el regidor Vicent Granel.
Aix, segur que aquest dissabte es torna a veure a algun pare apurant les opcions en el final d'un circuit de carrera, o a algun xiquet o xiqueta intentant superar les diferncies fsiques a base d'habilitat i picardia, en una jornada que tornar a tancar-se amb una foto final per al record de totes i tots els participants. Segons s'ha volgut explicar des del mateix SME, ?ja fa anys que vam poder comprovar que la implicaci de pares i mares en la promoci de l'activitat fsica i de determinats hbits de vida saludables s clau perqu els xiquets i xiquetes entenguen de la importncia de practicar algun esport, aix que un any ms aquest ?Esport en Famlia? creiem que servir perqu eixe foment de l'esport entre els i les ms xicotetes de la nostra ciutat siga una realitat cada vegada ms gran a Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana