Burriana: El PP lamenta la ineficàcia del 'PSOE al ignorar als veïns de Borriana i permetre aparcaments indeguts en el mercat'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180740_108573/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-01-2019
El PP lamenta la ineficàcia del 'PSOE al ignorar als veïns de Borriana i permetre aparcaments indeguts en el mercat'

El PSPV de Borriana segueix sense donar solució als problemes d'aparcaments indeguts que es registren en els carrers annexes al mercat ambulant malgrat les queixes reiterades de residents de la zona. La situació es repeteix de forma periòdica cada dia de mercat i els ciutadans amb domicilis en carrers com la Carrera “ens transmeten els seus malestar per un problema que no rep solució”.
La regidora del PP a Borriana, Ana Montagut, considera que “si hi ha un problema hem de ser capaços de reconèixer-ho com a tal i cercar solucions”. No obstant açò, “els veïns ens transmeten que lluny de trobar empara en el consistori, troben frustració. I lamentablement amb açò no s'aconsegueix resoldre un problema que s'enquista cada vegada més”.
Per a Montagut, “seria oportú ser estricte en el compliment de la normativa per a garantir la seguretat dels nostres veïns”. I per a açò “s'han d'habilitar els mecanismes que siguen oportuns perquè es garantisca l'accés en cas d'emergència o el pas normalitzat de vianants”.
En aquest sentit, la regidora ha tornat a oferir al PSPV la “experiència de gestió per a sumar esforços i idees que ens permeten donar solucions als nostres veïns”. Perquè “com a servidors públics hem d'estar a l'altura del que demanden els nostres ciutadans en lloc de mirar cap a un altre costat com lamentablement fa el PSPV”.
El problema que denuncien els veïns no solament es limita a l'accés de veïns amb mobilitat reduïda o carros de bebè que desitgen recórrer carrers com la Carrera o Jardí. “La gravetat de permetre estacionaments en carrers on no està autoritzat l'estacionament pot arribar en cas que es registre alguna emergència i es requerisca l'accés de vehicles com el de bombers o el de les ambulàncies. Intentem evitar entre tots aquesta situació de perill posant solucions abans que hàgem de lamentar les conseqüències”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana