Burriana: Cs qualifica d'insuficients les solucions plantejades per l'equip de Govern davant els robatoris a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192386_118532/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-01-2020
Cs qualifica d'insuficients les solucions plantejades per l'equip de Govern davant els robatoris a Borriana

·Sanchís insisteix en "millorar la il.luminació" i recorda que "Cs ja va presentar una proposta sobre això que el bipartit va rebutjar"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha titllat "d'insuficients les mesures plantejades per l'equip de Govern davant l'onada de robatoris en els comerços". "Des de Cs demanem que s'escolte als afectats i es millore també la il·luminació en zones com la Plaça Major, la Plaça Central o el carrer Matilde Salvador", ha defensat Sanchís, qui ha recordat que "a més d'haver presentat una proposta al setembre que va ser rebutjada, en Cs venim reclamant des de fa més de dos anys una còpia de l'informe relatiu a la il·luminació sense èxit". "Aquesta opacitat ens fa pensar que alguna cosa ens estan amagant i que pot ser que el document estiga desfasat", ha postil·lat la regidora.



Així doncs, "queda clar que això no sols ho denuncia Cs sinó també els propis veïns que se senten insegurs a la seua ciutat". "L'any 2019 es va saldar amb un augment del 5'8 per cent de criminalitat cosa que és preocupant", ha assenyalat Sanchís i, sobre aquest tema, ha agraït "la labor dels Cossos i Forces de Seguretat als quals el Consistori ha d'ajudar en la seua tasca en la mesura que siga possible". La portaveu ha afegit que "al problema de la inseguretat se li uneix el perjudici a l'ocupació perquè aquests delictes el que generen són pèrdues per als autònoms un dia darrere l'altre".


Finalment, Sanchís ha subratllat que "encara que posar càmeres ens sembla una bona mesura, portarà un temps pel que es constata que les solucions arriben tard i malament".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana