Burriana: La finalista a millor docent 2023 instrueix demà sobre la 'Mediació parental i xarxes socials', a les jornades d'educació en fills adolescents de l'Ajuntament de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/223994_141680/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-03-2024
La finalista a millor docent 2023 instrueix demà sobre la 'Mediació parental i xarxes socials', a les jornades d'educació en fills adolescents de l'Ajuntament de Burriana

Tornen les jornades de Família i Educació especialment dirigides als pares amb fills en edat adolescent. Es tracta d'una bona manera de dotar de ferramentes i arguments als pares per a afrontar l'educació dels seus fills, una cosa especialment conflictiva en el període de l'adolescència. I ho fan amb dos ponents d'alt nivell i reconegut prestigi.

Ponents de reconegut prestigi tracten d'instruir als pares sobre com afrontar el dia a dia, no desquiciarse amb les actuacions dels fills i com redirigir-los en una societat en constant canvi.

Precisament per este motiu, cobra més actualitat que mai la temàtica de la xarrada d'esta setmana: “Mediació parental i Xarxes Socials”.

La conferència serà a càrrec de Lourdes Chesa -finalista com a millor docent en Educació Secundària en els premis Educa Abanca 2023- i Alejandro Ribes -pedagog i funcionari de la Conselleria d'Educació i mestre de pedagogia terapèutica- i la cita és en el saló de plens, este dimecres a partir de les 18.00 hores, amb entrada lliure, encara que també es podrà seguir per les xarxes socials (facebook i Youtube de l'Ajuntament de Borriana).

Els següents tallers educatius programats en este cicle són:
- 17 d'abril: "Educació a casa: sobre-vivim"
- 15 de maig: “Emoció-art"
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana