Burriana: La programació cultural de Borriana per a abril i maig reuneix teatre, dansa, música, folklore, exposicions i conferències


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224450_142012/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-03-2024
La programació cultural de Borriana per a abril i maig reuneix teatre, dansa, música, folklore, exposicions i conferències

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana ha presentat la nova programació per als mesos d'abril, maig i juny. Un total de vint activitats de teatre, dansa, música, folclore, exposicions i conferències componen la proposta de Cultura, proposta que engloba actes per a tots els públics.

La música tindrà una important rellevància en els pròxims mesos en la regidoria de Cultura, amb un total de sis concerts que abastiran diversos estils i modalitats musicals. Entre ells, destaquen l'espectacle de Abba The New Experience, el concert de l'orquestra de cambra Camerata Nordica i la presentació del primer disc de Héctor Delgado.

D'altra banda, s'inclouen exposicions i conferències, com la tertúlia 'Borriana parla de bous' i la conferència de la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana sobre la toponímia castellonenca. A més, es inaugurarà l'exposició del I Certamen de Fotografia Taurina i la de pintura de Vicente Traver Calzada.

També es projectarà el documental 'El cel no pot esperar' en commemoració al 25 Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Finalment, en l'àmbit teatral, l'IES L.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana