Burriana: La Jutgessa del procés penal de Golf Sant Gregori encarrega un informe pericial sobre les certificacions de les obres abans de decidir si obre procediment oral


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/225259_142639/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-03-2024
La Jutgessa del procés penal de Golf Sant Gregori encarrega un informe pericial sobre les certificacions de les obres abans de decidir si obre procediment oral

La titular del Jutjador de Primera Instància i Instrucció N'4 de Vila-real no es creu l'informe de l'estat de les obres de la defensa i ha acceptat la petició de la Fiscal i ha sol·licitat un nou informe pericial sobre els treballs d'urbanització de Golf Sant Gregori. El procés penal contra l'ex alcaldessa, Maria Josep Safont, l'ex edil d'urbanisme, Bruno Arnandis, -tots dos investigats-, així com contra l'Assistència Tècnica i diversos càrrecs de la mercantil, seguix avant.

La Jutge ha acordat contractar una nova 'pericial judicial' que informe "sobre la realitat o no de les certificacions d'obra presentades per l'Agent Urbanitzador per a aclarir si estes respon o no a treballs realitzats" en Golf Sant Gregori.

La jutgessa ha acceptat esta petició de Fiscalia i també de la part demandant que ja va apuntar en una vista que la defensa havia aportat una peritació duta a terme per una persona amb relacions d'amistat i professionals amb la direcció tècnica i que era completament oposada a la peritació de l'acusació.

Esta decisió d'una nova peritació està en concordança amb el que ha fet l'Ajuntament de Borriana en dur a terme una contractació d'un perit per a conéixer l'estat exacte de les obres, alguna cosa que és determinant tant per verue què s'ha fet i què falta per fer abans de poder tornar a licitar els treballs.

Esta decisió de la Jutge suposa, a més, un altre dur colp per a l'Associació de Veïns -autodenominada- a favor del PAI que va llançar diversos escrits durs contra l'Equip de Govern per no fiar-se dels informes de l'època de Safont i licitar una peritació que indique l'estat exacte de l'obra. La credibilitat, ja de per si mateix pels sòls, d'este col·lectiu de menys de mitja dotzena de propietaris, torna a baixar un poc més i els seus escrits passats i futurs van camí de servir per a tirar unes riallades i poc més.

Tot no ha de ser tan clar com deien la mercantil i la seua extensió, d'acord amb la decisió de la Jutge abans de decidir si obri o no procediment judicial i senta en la banqueta als polítics citats i diverses persones relacionades accionarial o laboralment amb Golf Sant Gregori.

El Viacrucis per la gestió portada cap en la passada legislatura, seguix avant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana