Cabanes: Cabanes celebra Sant Antoni aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192775_118866/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192775_118866/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 28-01-2020
Cabanes celebra Sant Antoni aquest cap de setmana

Cabanes viur aquest cap de setmana els festejos en honor a Sant Antoni. Aix, el dissabte 1 els festejos comenaran a les 8h quan els membres de lAssociaci de Cavalls de Cabanes recullen la llenya del sector 2 per a fer la foguera.

La festa continuar a la vesprada amb un tardeo a les 17h en la plaa Constituci amb el grup Art Flamenc a crrec de lAssociaci de Cavalls. Seguidament, en el mateix lloc, benedicci dels animals i process pels carrers del sector. En acabar es repartiran les coquetes. La jornada acabar amb la msica de la discombil The End en la carpa de festes.

El diumenge les activitats comenaran a les 11h amb la missa en honor al sant. En acabar es repartiran les coquetes per les cases del sector.

Els festejos de Sant Antoni a Cabanes acabaran amb un dinar de germanor per a la
gent del sector. Durant la vesprada hi haur jocs per a xiquets i xiquetes. A ms, es podr gaudir amb l'actuaci del Showman del Serrucho i ballar amb la discomvil The End.

-Festa en Torre de la Sal
La platja de Torre de la Sal tamb ser escenari dels festejos de Sant Antoni. I s que, el dissabte a les 19h comenar la benedicci dels animals i el repartiment de la coqueta.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios