Castelló: La UJI acull el XVIII Congrés Anual de l'Associació Espanyola per a l'Economia Energètica


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-05-2023
 

La Universitat Jaume I acull del 24 al 26 de maig de 2023 el XVIII Congrés Anual de l'Associació Espanyola per a l'Economia Energètica (AEEE), una cita que pretén reforçar els llaços entre la Universitat, els reguladors i les empreses en àrees com l'economia de l'energia, el medi ambient i el canvi climàtic. En aquesta dissetena edició, l'objectiu serà debatre, analitzar i reflexionar sobre la crisi energètica, les oportunitats per a la indústria, la pobresa, i el desenvolupament regional.

Per a açò, el congrés oferirà tres conferències plenàries a càrrec de María Paz Espinosa, catedràtica de la Universitat del País Basc, que abordarà la «Reforma del mercat elèctric europeu i transició energètica»; Andreas Löschel, de la Ruhr University Bochum, qui oferirà una ponència sobre com fer front a les crisis energètiques des de la perspectiva d'Alemanya; i María Teresa Costa-Campi, catedràtica de la Universitat de Barcelona, que tractarà «El problema de la pobresa energètica en el marc de la transició. Factors determinants».

El programa del congrés es completarà amb més de 30 participacions acadèmiques mitjançant la presentació d'articles en sessions paral·leles i en sessions de curta durada, i amb conferències i taules rodones amb representants empresarials, socials, polítics, i acadèmics. A més, en el marc del congrés es lliuraran els Premis Red Elèctrica.

Més informació: https://www.aeee.es/xvii.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana