Comunitat Valenciana: Fira Hàbitat València confirma més de 600 firmes expositores i obrirà un nou pavelló


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 29-06-2023
 

A falta de tres mesos per a la seua celebració (19-22 de setembre), Fira Hàbitat València ha confirmat la participació de més de 600 firmes expositores, superant així el nombre d'expositors de l'any passat. A més, la fira ampliarà la seua superfície expositiva amb l'obertura d'un nou pavelló dedicat al moble de vanguardia.

Entre les firmes que estaran presents en aquesta edició es troben noms com Akaba, Bontempi, Ezpeleta, Fiam, Guadarte, Güell Lamadrid, Kave Home, Lladró, Mobel Yecla, Mobenia, Ros, Santa & Cole, Schuller i Serip Lighting, entre altres. Aquestes marques portaran amb elles diverses novetats en comparació amb l'última edició de la fira.

A més de la presència de les empreses expositores, Fira Hàbitat València té preparat un homenatge a la trajectòria del dissenyador Gabriel Teixidó. Així mateix, es duran a terme retrospectives del reconegut dissenyador espanyol Miguel Milà i del dissenyador valencià José Manuel Ferrero. Aquestes exposicions prometen mostrar el millor del treball d'aquests artistes del disseny.

Els visitants de la fira tindran l'oportunitat de descarregar la seua entrada en el lloc web oficial de l'esdeveniment. A més, podran trobar més informació sobre les novetats dels expositors, com el catàleg general de Modesto Navarro, la nova col·lecció de sofàs i butaques de Reyes Ordóñez, la Loria Collection de Cerantola, les taules d'estil modern i contemporani de Tadel Group, l'exclusiu 'Made in Italy' d'Orme i l'aposta pel disseny i la qualitat de Clever a través dels materials.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana