Comunitat Valenciana: Les Falles s'imposen com a festa d'interés turístic internacional elevant l'ocupació hotelera al 79% durant el cap de setmana


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 12-03-2024
 

La ciutat del Túria es guarnix per acollir els dies grans de les Falles que ja eleven les seves reserves confirmades a un 79% durant el cap de setmana (del 15 al 17 de març). Són els hotels de 3 i 4 estrelles els grans beneficiats amb dades per sobre del 85% i amb l'objectiu d'incrementar aquestes xifres en els propers dies.

Ampliant l'anàlisi fins a la Nit de La Cremà (19 de març) les dades es situen en un 76,1%, localitzant-se el punt més àlgid de tot el període el dissabte 16, en gran part motivat per la celebració del dia de Sant Josep entre setmana.

Aquesta festa d'interés turístic internacional i declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, no només actua d'iman per a la ciutat de València, sinó també per a tots els destins colindants. D'aquesta manera, la província actualment compta amb un volum de reserves pel cap de setmana del 78,5% i del 15 al 19 de març del 73,6%.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana