Diputaci髇 CS: Premiados los ganadores del concurso provincial de postales en Castell髇


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219922_138901/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 20-12-2023
Premiados los ganadores del concurso provincial de postales en Castell髇

La tretzena convocat騬ia del concurs de postals nadalenques de la Diputaci de Castell ha tingut el seu colof este dimecres en el sal de recepcions del Palau Provincial. La diputada de Benestar Social, Marisa Torl ha fet lliurament dels premis als millors dissenys de postals que han correspost a Erika Stefania, del CEIP La Pineda del Grau de Castell (categoria d'entre 1r a 3r de Prim鄏ia), 羘gela Arnandis, del col穕egi Sant Joan Baptista de Borriana (categoria d'entre 4t a 6 de Prim鄏ia), David Marian Varasteanu, del CEE Penyeta Roja (categoria de Prim鄏ia dels Centres d'Educaci Especial) i Jamal Darai, del CEE Penyeta Roja (categoria de Secund鄏ia dels Centres d'Educaci Especial).

Els guanyadors de les quatre categories han rebut de mans de la diputada de Benestar Social un diploma i una tauleta t郼til com a reconeixement a 'la creativitat d'un treball que tan b ha quedat plasmat en les postals'. 'Ens heu emocionat amb els vostres dibuixos'. En este sentit, la diputada provincial ha destacat l'鄊plia participaci, aix com la implicaci de tots els participants, ja que s'han rebut un total de 1.700 treball de quinze centres educatius de la prov韓cia, tots ells, 'dibuixos de gran qualitat', ha subratllat.

Pel que ha agra飔 i felicitat, no sols als guanyadors, sin als 1.700 alumnes que 'han volgut aportar la seua emoci i el seu esfor a este concurs que vosaltres feu tan especial', ha recalcat Marisa Torl. Aix mateix, ha donat les gr郼ies als professors dels centres per fomentar a les aules valores tan importants com 'la participaci i la solidaritat'.

Enguany, el certamen ha comptat amb un t韙ol que, tal com ha subratllat la diputada de Benestar Social, 'integra i abra鏰 a este gran territori'. 'Nadal de Nord a Sud' ha sigut el lema triat per a esta edici, 'perqu tots, amb els nostres costums, la nostra cultura, els nostres senyals d'identitat i trets dialectals, som un, som Castell. I aix 閟 el que importa, que estiguem units, perqu quan estem junts, aconseguim el millor', ha manifestat Marisa Torl.

D'esta manera, la diputada ha assegurat que 'este concurs ha perm閟 als 1.700 alumnes i alumnes mostrar els seus millors sentiments d'alegria i il穕usi en unes dates caracteritzades per la uni'. I 閟 que, tal com ha recalcat Torl, totes les postals havien de fer al穕usi al Nadal a la prov韓cia. 'No hi ha res m閟 bonic que fer del somriure dels nostres xicotets el millor regal en esta 鑠oca nadalenca per a tot el nostre territori', ha destacat.

Finalment, la diputada Marisa Torl ha recordat que tots els treballs seleccionats s'exposaran en el Palau de la Diputaci de Castell perqu 'tot aquell que vulga descobrir el talent i la creativitat dels m閟 joves de la nostra prov韓cia, el puga fer'. Aix mateix, ha animat als m閟 joves a 'mai perdre el desig, la il穕usi i la m鄃ia pel Nadal'. 'Gr郼ies per recordar-nos que tots vam ser xiquets i tots ens emocionem cada Nadal', ha subratllat la diputada provincial de Benestar Social.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana