Diputación CS: Marta Barrachina estreta vies de col·laboració amb la universitat CEU Cardenal Herrera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/221961_140278/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/221961_140278/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 30-01-2024
Marta Barrachina estreta vies de col·laboració amb la universitat CEU Cardenal Herrera

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha rebut en la matinada d'avui dimarts 30 al rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU UCH), Higinio Marín Pedreño i al director del campus a Castelló, José Mª Mira de Orduña. Un encontre en el qual la primera presidenta de la Diputació ha mostrat la seua disposició per estrechar vies de col·laboració amb el centre que té aquesta universitat a Castelló.

'La institució provincial i la universitat han de caminar de la mà per continuar impulsant la formació i continuar potenciant el coneixement i el talent en tot el nostre territori'. 'Donar suport a la formació és donar suport al progrés i desenvolupament de la nostra província', ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

D'altra banda, el rector de la CEU UCH ha subratllat 'el compromís de la Universitat CEU Cardenal Herrera de reforçar la col·laboració amb la Diputació de Castelló per continuar contribuint al progrés de la província a través de la investigació aplicada, la transferència del coneixement, l'aport de innovacions i la formació de professionals capacitats'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana