Generalitat Valenciana: Subvencions a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament del projecte de cura professional


 
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 13-07-2023
 

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha publicat una resolució en la qual es regulen i concedixen subvencions nominatives a les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes subvencions estan destinades al desenvolupament del projecte 'Borses de cura professional per a famílies amb filles i fils de fins a 16 anys, creació d'ocupació de qualitat en el sector de les cures i plans de formació en corresponsabilitat i cures destinades als homes'.

L'acord de la Conferència Sectorial d'Igualtat ha establit els criteris de distribució d'aquestes subvencions a les comunitats autònomes i ciutats de Ceuta i Melilla.

La llei general de subvencions i la llei de la Generalitat estableixen que aquestes subvencions poden ser concedides de manera directa.

En el pressupost de la Generalitat per a 2023 s'ha assignat una dotació de 16.445.600,00 euros a aquest projecte de conciliació familiar.

Les entitats locals que rebran aquestes subvencions han sigut seleccionades en base a criteris com la població de cada entitat i el nombre de menors de setze anys.

Aquestes subvencions formen part del Pla Estratègic de Subvencions de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per al període 2021-2023, i estan vinculades a l'objectiu de fomentar la igualtat i la inserció laboral de les dones en entitats locals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana