Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà repararà les humitats de la coberta de l'edifici del Centre de Dia


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 16-03-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà iniciarà en els pròxims dies els treballs de reparació de la coberta del Centre de Dia “Germans Folch i Traver” amb l'objectiu de realitzar un correcte manteniment d'aquest edifici municipal i solucionar les humitats detectades després dels episodis de pluja.

Aquesta actuació va a permetre condicionar aquestes instal·lacions, la primera planta de les quals disposa d'11 apartaments adaptats totalment acabats a falta de ser moblats, l'ús dels quals s'està estudiant juntament amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, mantindrà una segona reunió pròximament amb la directora territorial de la Conselleria d'Igualtat per a concretar les possibles fórmules que permeten posar en marxa aquest projecte.

Mònica Nos ha assenyalat que “aquestos treballs són necessaris per a mantenir l'edifici en perfectes condicions. Una de les nostres prioritats és donar un ús als diferents edificis municipals, pel que estem treballant per posar en marxa aquestos apartaments adaptats i complementar així el servei que ofereix el Centre de Dia”.