Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà millora la gespa del camp de futbol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161117_92345/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 20-07-2017
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà millora la gespa del camp de futbol

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha replantat i sanejat la gespa del camp de futbol municipal amb l'objectiu de millorar el seu estat i realitzar un correcte manteniment de cara a la nova temporada esportiva.
Els treballs, que s'han desenvolupat en les últimes setmanes per una empresa especialitzada, han consistit en la retirada de la gespa afectada per gramínies i la seua posterior ressembrada en les zones afectades i despoblades. L'aportació de terra vegetal en forats i porteries, i l'elevació dels 12
aspersors per a un aprofitament òptim en el reg han completat aquesta actuació.
El consistori ha invertit 1.183 € en aquesta millora, que s'afegeix a les diferents intervencions anteriors efectuades per a restablir la gespa, les quals han suposat un canvi considerable del seu estat.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “el camp de futbol és escenari de múltiples competicions esportives al llarg de l'any, per la qual cosa entenem que aquestos treballs de manteniment són necessaris i han de materialitzar-se durant els mesos d'estiu perquè la gespa estiga en perfectes condicions de cara a l'inici de temporada”.