Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia la segona fase de les obres de la Casa de la Música per habilitar un aulari


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 08-03-2018
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat la segona fase de les obres de la Casa de la Música, actuació que permetrà habilitar un aulari destinat a l'activitat educativa de l'Escola de Música.
Els treballs s'estan desenvolupant a l'edifici de l'antic escorxador, concretament en el magatzem contigu a l'espai en el qual la Unió Musical Covarxina realitza els seus assajos després del projecte d'adequació dut a terme en els últims mesos.
Esta intervenció, que s'està efectuant a través d'una subvenció de 45.000 € dels Plans Provincials de la Diputació, ha començat amb l'ensulsiada de murs, intervenció que donarà pas als treballs estructurals i de coberta.
La tercera fase de les obres prevista per a l'any que ve consistirà en l'acondicionament final de les aules i els banys d'aquesta zona.
Tal com ha assenyalat l'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, 'aquesta actuació suposarà la creació d'un aulari perquè l'alumnat i professorat de l'Escola de Música puguen desenvolupar la seva activitat en les millors condicions. Atenem aquesta necessitat de la Unió Musical Covarxina, alhora que donem un ús i adequem aquest edifici municipal'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana