Moncofa: Moncofa elegeix Alba de Luna com a reina per a Santa Maria Magdalena 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169257_98899/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 20-02-2018
Moncofa elegeix Alba de Luna com a reina per a Santa Maria Magdalena 2018

El passat divendres 24 de febrer a les 20h en el saló de plens de l’Ajuntament, va tindre lloc l’elecció de la reina i la cort d’honor 2018, un acte amb què comença el compte enrere fins a les festes en honor a la patrona de la localitat, Santa Maria Magdalena.

Les representants de la població seran la reina Alba de Luna Jiménez González i la cort d’honor: Miriam Julià Sales, Ainhoa Huerta Palmer y Ángela Paradís Aguilar. Quatre jóvens moncofines que faran d’un somni una realitat que mai oblidaran.

La regidora de Festes, M. Teresa Alemany, declara: “Els done les gràcies i l’enhorabona per fer que esta tradició continue avant i desitge que gaudisquen al màxim de tot l’any, un any que sempre els quedarà en la memòria i en el qual representaran la nostra població per tota la província.”


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios