Nules: Nules habilita una nova zona destinada a aparcament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187725_114536/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187725_114536/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-08-2019
Nules habilita una nova zona destinada a aparcament

Segueix convertint solars en desús en aparcaments de cotxes per a solucionar el problema d’estacionament.

L’Ajuntament de Nules ha habilitat una nova zona per a convertir-la en aparcament de cotxes, es tracta d’una actuació que va començar l’anterior legislatura amb la qual es vol convertir solars en desús del casc urbà en zones d’aparcament per a vehicles amb la finalitat d’intentar solucionar el problema d’estacionament existent en diferents punts de la localitat.

En aquest cas en concret es dona solució a un problema d’estacionament en la zona del carrer Ramón y Cajal, “en la majoria dels casos es tracta de peticions dels veïns i de les veïnes davant la falta de llocs on estacionar els seus vehicles”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Al llarg d’aquests darrers anys s’han habilitat per a aquest ús diferents solars tant en la població, com en la platja i Mascarell. Davant aquesta iniciativa municipal l’alcalde de Nules, David García, explica que “es tracta de mesures molt econòmiques per al consistori ja que amb la signatura de convenis de cessió de l’ús amb els propietaris dels solars solucionem problemes relacionats amb la regulació de l’estacionament de cotxes i al mateix temps de salubritat d’aquests espais abandonats”. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios